Opbrengsten

Wat kost het om mee te doen en wat levert het op?

We verkopen geen hele zonnepanelen maar paneeldelen. Hierdoor kunnen mensen met minder geld ook meedoen. Een paneeldeel kost € 100,- (inclusief BTW). Je kan zelf kiezen hoeveel paneeldelen je wilt kopen. Let op dat je nooit meer stroom gaat opwekken dan je zelf gebruikt!

Per zonnepark kunnen de opbrengsten verschillen. Maar gemiddeld levert één paneeldeel een korting van ongeveer € 11,50 per jaar op. Dit wordt afgetrokken van je eigen energierekening.

Je moet lid worden van DEZo. Op dit moment is de contributie €12,00 per jaar. Daarom is het verstandig om minimaal 2 paneeldelen te kopen. Ondernemers die bedrijfslid worden betalen €135,00 per jaar.

Per zonnepark kunnen de prijzen van de paneeldelen verschillen. Dit komt omdat we de totale kosten voor het maken van een zonnepark delen door 100. Zo kosten de paneeldelen altijd evenveel, namelijk € 100,00 per paneeldeel.

Elk zonnepark is uniek. Het aantal omvormers kan verschillen maar ook de kosten voor het vastmaken van de paneeldelen aan het dak kan verschillen. Bij elk nieuw zonnepark vragen we bij verschillende bedrijven offertes op. Hierdoor kunnen kosten ook hoger of lager zijn. Per zonnepark kunnen ook de onderhoudskosten en de administratiekosten voor DEZo verschillen.

Wil je paneeldelen kopen?

Door het formulier hiernaast volledig in te vullen en in te sturen geef je aan dat je interesse hebt om paneeldelen te kopen. We nemen contact met je op als er paneeldelen in een zonnepark in jouw postcodegebied vrij komen.

Controleer jouw postcode

 

In samenwerking met: