Over ons

Over ons

Wij zijn een groep vrijwilligers. Een aantal enthousiaste inwoners van Zoetermeer die op een professionele wijze een bijdrage willen leveren aan een duurzame leefomgeving.

Dat doen we door inwoners, ondernemers en overheden te helpen bij het besparen van energie. We geven informatie over simpele veranderingen. We helpen bij het verbeteren van de woning. En we geven advies bij het opwekken van duurzame energie.

We maken zonneparken binnen de gemeentegrenzen van Zoetermeer. Een windmolen is ook nog een wens van ons.

Elk lid van onze coöperatie heeft zijn of haar eigen talenten. Daar maken we zoveel mogelijk gebruik van. Vanuit onze beroepservaring brengen we kennis in zodat we alle klussen uit kunnen voeren.

Maar we doen niet alles alleen. Bij voorkeur werken we samen met lokale partners.

DEZo is een kleine organisatie. Het Bestuur van DEZo is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de coöperatie.

Onder het bestuur vallen drie werkgroepen. In elke werkgroep is een bestuurslid de trekker. De werkgroepen kan verder bestaan uit andere bestuursleden en vrijwilligers. Vanuit de werkgroepen worden voorstellen gedaan aan het bestuur. Het bestuur besluit over de uitvoering van de voorstellen van de werkgroepen.

  • De werkgroep Projecten houdt zich bezig met het maken van zonneparken en windmolens.
  • De werkgroep Informatie & Communicatie richt zich op activiteiten om inwoners van Zoetermeer voor te lichten over duurzame energie en zorgt voor alle communicatie van de coöperatie zoals de website, sociale media en de kranten.
  • De werkgroep Vermogen & Fondsenbeheer houdt zich bezig met het beheer van het geld van de coöperatie.

Voor meer informatie over DEZo kun je terecht op onze website: www.dezo.eu

Wil je paneeldelen kopen?

Door het formulier hiernaast volledig in te vullen en in te sturen geef je aan dat je interesse hebt om paneeldelen te kopen. We nemen contact met je op als er paneeldelen in een zonnepark in jouw postcodegebied vrij komen.

Controleer jouw postcode

 

In samenwerking met: